Suntem singura Școală de Aviație din România care oferă o experiență unică și cât mai autentică zborului: în simulator Boeing 737NG sau în simulator avion de agrement Single Engine Piston. Astfel ne asigurăm că piloții și membrii echipajului pe care îi formăm sunt pe deplin pregătiți pentru orice situație, iar curioșii și pasionații de aviație au parte de o experiență captivanță și memorabilă.

Simulator Boeing 737NG

Atunci când ești pasionat de zbor, lumea este infinit mai frumoasă din cockpit! Acum ai șansa să experimentezi senzația de a pilota chiar tu de la manșa avionului de pasageri Boeing 737.

Nu contează experiența sau vârsta minimă și maximă, pentru noi contează ca fiecare pasionat și curios de aviație să aibă o experiență excelentă alături de piloții noștri pregătiți pentru a vă îndruma în această călătorie de poveste. Vrei să oferi un cadou inedit, să organizezi un teambuilding cum nu s-a auzit sau să îți tratezi frica de zbor? Te invităm la zbor!

Află detalii

Simulator SEP-MEP

Dacă îți dorești să experimentezi senzația autentică a zborului dar fără a fi într-un avion real, te invităm la manșa avionului SEP-MEP, dotat cu un singur motor cu piston (SEP) sau două motoare cu piston (MEP).

Simulatorul reproduce situații de urgență, variate condiții de zbor, ce îi ajuta pe piloți să exerseze procedurile de decolare, zbor și aterizare.

Prin practicare un pilot poate să-și mențină sau să-și îmbunătățească abilitățile de navigație într-un mod sigur și eficient, folosind instrumentele de bord. Vrei să oferi un cadou inedit unui entuziast al aviației?

Află detalii

Programează o ședință

SUNĂ-NE
0728 354 448