Școala de Primăvară/Vară la Simulator

Atenție tineri aviatori!

Dragi părinți, 

vă propunem o Școală de unde cei mici chiar vor merge cu plăcere!!!

Este un program unic in Romania care ofera sansa micilor pasionati de zbor sa descopere meseria de pilot si le ofera acestora uneltele prin care sa isi cultive pasiunea si sa o duca la nivelul urmator.

Intregul program e construit pe structura simplificata a cursurilor pentru piloti si imbina de-a lungul a 25 de ore teoria cu practica, 5 ore in fiecare zi de luni pana vineri, la mansa simulatorului. Cursantii descopera si experimenteaza elementele de baza din materiile principale precum principiile zborului, cunoasterea aeronavei, meteorologie, navigatie si comunicatii, alaturi de profesionisti activi in domeniu.

Scenariile de zbor diversificate (zi, noapte, furtuna, cazuri speciale) garanteaza distractia si ii invata pe micii piloti sa isi asume decizii, sa lucreze in echipaj si sa isi pastreze concentrarea. Cei mici vor putea descoperi aeroporturi din întreaga lume si vor putea să piloteze cel mai popular avion comercial, Boeing 737.

Daca copilul tau viseaza la o cariera la inaltime sau iti doresti sa ii oferi o experienta educativa si de neuitat, scoala de primavara/vara la Simulator e ocazia perfecta!

Galerie foto

Solicită detalii completând formularul de mai jos:

Nume si prenume (obligatoriu)

E-mail (obligatoriu)

Telefon (obligatoriu)

Subiect

Mesaj