Copii – Pachet special „Scoala Altfel”

Copii – Pachet special „Scoala Altfel”

 

O vizita la simulatorul Boeing 737NG by Jetav nu inseamna doar o ora-doua de distractie pentru cel mic, dar si ocazia descoperirii unei pasiuni, ce poate genera un viitor frumos!

La noi poti discuta cu specialisti in domeniu, atat despre curiozitatile dar si despre temerile tale si/sau ale copilului tau.

Activitatile in simulatorul nostru s-au dovedit a fi constructive si utile pentru copiii de la Dorothy Gradinita-Cresa-AfterSchool si abia asteptam sa oferim si altor copii cheia spre lumea aviatiei!

De aceea, am creat 2 pachete destinate celor mici si plini de energie si vise mari din ciclul primar si gimnazial!

  • grup sub 10 elevi: 120 lei/elev
  • grup intre 10 și 20 elevi: 100 lei/elev
    grup peste 20 elevi: 80 lei/elev

Pachetele includ:

  • turul complet al bazei JETAV
  • prezentarea intr-un limbaj prietenos si ludic a tuturor aspectelor importante ale aviatiei
  • vizionarea unui zbor – de la decolare la aterizare – executat de catre doi piloti in simulator
  • jocuri, distractie
  • cei care isi asteapta randul la simulator vor avea ocazia sa urmareasca filmulete si documentare din lumea aviatiei.

Cei mici vor putea sa descopere o pasiune noua, ce le va spori creativitatea si atentia, daca nu chiar un drum spre o viata plina de succes si experiente unice.

Un lucru este sigur, acela ca industria aviatiei se afla printre cele de viitor, fiind intr-o continua dezvoltare. Este un domeniu bogat, cu nenumarate posibilitati.

In plus, vizita la simulatorul nostru B737NG, deosebita prin autenticitatea pe care o ofera, contribuie la prevenirea unor viitoare frici de zbor. Copiii sunt in permanenta ajutati si sustinuti de pilotii nostri, care le vor oferi tot ce au nevoie pentru a se simti complet in siguranta in aer.

Pana la urma, amintirile sunt cele mai importante lucruri pe care nu ni le poate lua nimeni, de aceea este important sa acumulam cat mai multe experiente minunate, atat din punct de vedere educational, cat si social sau emotional.

Orice copil merita sa priveasca lumea de sus si sa aiba parte de sustinere din partea educatorilor si a profesionistilor.

Programeaza rapid o sedinta si ofera-i celui mic un cadou pe viata! Simulatorul se afla in locatia Pipera, cartier Henri Coanda.

Sună aici: 0748316925