Testimoniale

Pe scurt: O experienta foarte placuta!
In detaliu: Storytelling-ul este un punct forte al lui Robert iar rabdarea, pozitivismul si umorul nu fac decat sa treaca timpul repede iar la sfarsitul mini cursului sa simti ca parca totusi ti-ai gresit profesia si ar merita sa incerci sa devii pilot.
Echipamentele si “infrastructura” denota profesionalism si implicare. Nu sunt doua “fiare” sudate si un tv. Clar sunt investiti multi bani si desigur multa pasiune, ceea ce transforma totul intr-o experienta “immersive” si cat se poate de aproape de ceea ce se simte in cockpit-ul unui Boeing 737 in aer.
Recomand cu caldura sa ii faceti o vizita pentru o experinta de neuitat si niste inside tips pe care numai un pilot vi le poate oferi.
Mircea Liviu Marza5 stars
O experienta minunata! Personal calificat si binevoitor de a raspunde tuturor intrebarilor si curiozitatilor! Recomand oricand oricui fara ezitare!
Eu Flory5 stars
O experienta minunata, distractiva, in care inveti despre cum se piloteaza un avion Boeing 737! Astfel se mai inlatura putin din misterul “ce fac pilotii in cockpit” cand esti la 8-9-10000m in aer, dar promit ca e ca in filme! Du-te si tu sa vezi !!!
Ioana Tomescu5 stars
Un minunat cadou facut de sotia mea! O experienta unica! Daca esti curios si vrei sa stii ce se intampla in cockpit in timpul zborului este locul potrivit sa descoperi si sa afli toate informatiile. Aici am avut placerea sa-l intalnesc pe Andrei, un pilot – instructor pasionat si dornic sa-ti explice in amanunt toate etapele. Cockpitul este la scara de 1:1 Boeing 737-800 si te face sa traiesti experienta unui zbor real. Recomand cu incredere zborul alaturi de Andrei!
Catalin Daniel Matei5 stars