Despre Noi

Situat in Pipera, Jetav Flight Academy este o companie care ofera divertisment punand la dispozitie Fun Flight Simulator pasionatilor de aviatie, servicii de formare piloti pentru pilotii de avioane si viitorii piloti, precum si cursuri de formare membri echipaj de cabina. Indiferent daca esti un pilot in devenire sau nu ai fost niciodata intr-un avion, experienta din Fun Flight Simulator este la fel de aproape cu aceea de a pilota un avion real.

Te asteptam la mansa avionului Boeing 737NG pentru a te bucura de o experienta unica! Simulatorul este disponibil pentru oricine cu varsta de peste 6 ani. Fie ca esti un incepator sau un entuziast al aviatiei, instructorii nostri se vor adapta nivelului tau de cunostinte.

Pentru toți pasionații de aviatie dornici sa zboare avioane de agrement sau pentru toți aviatorii juniori avem un Simulator acreditat pentru zbor instrumental SEP(Single Engine Piston) quick changeble MEP(Multi Engine Piston).

Cate orase poti numara in lume? Le avem pe toate si iti poti alege preferatul! Londra, New York, Sydney iti stau la dispozitie, in timp ce cunosti pasii de baza in pilotajul unui avion de la un instructor pilot calificat. Aterizeaza in unele dintre cele mai aglomerate aeroporturi din lume! Oferim o gama variata de peste 20.000 de aeroporturi din intreaga lume.

De ce suntem speciali?

Jetav Flight Academy este acreditat de AACR (Autoritatea Aeronautica Civila Romana).

Suntem singura scoala de aviatie din Romania care ofera experienta unica si cat se poate de autentica a zborului, intr-un simulator de zbor de ultima generatie, Boeing 737NG sau într-un simulator mai mic de tipul SEP (Single Engine Piston).. Acesta ne  asigura ca pilotii si membrii echipajului pe care ii antrenam sunt pe deplin pregatiti pentru orice situatie.